Kaedah Melihat Aura

Aura manusia adalah sesuatu yang kita tidak nampak dengan mata kasar. Sekumpulan tenaga menerangkan secara umum tentang keadaan mental emosi, kesihatan dan ciri-ciri yang dimiliki oleh seseorang. Jadi Soalnya ialah sama ada kita dapat melihat aura?

Jika kita adalah orang yang hanya biasa seperti yang lain, sudah tentu melihat aura adalah satu perkara yang sukar. Walau bagaimanapun terdapat beberapa manusia di muka bumi ini yang dikurniakan kebolehan yang khas untuk melihat aura dengan mata kasar. Dalam perkembangannya, aura dapat dikesan menggunakan kamera khas atau gambar, iaitu kamera kirlian.

Oleh Keretapi cara untuk melihat aura secara konsisten, ternyata untuk melihat aura dengan mata kasar adalah tidak mustahil. Kekunci adalah fokus, poise dan konsisten. Sebelum memasuki peringkat yang dapat melihat aura, ia adalah baik bagi anda untuk membaca dan merasakan cara dulu aura jurulatih. Disebabkan oleh hakikat artikel bagaimana untuk melihat aura ini adalah kesinambungan daripada laman tersebut.

Apa itu Aura?

Sebelum anda pergi mana-mana amalan tambahan tentang cara untuk melihat aura, anda perlu tahu terlebih dahulu apa yang ia mempunyai aura. Dalam bahasa, aura adalah medan tenaga atau emanations yang tidak dapat dilihat dan mengelilingi semua perkara dalam kehidupan. Jadi, bukan sahaja hidup insan yang mempunyai aura atau tenaga, benda-benda yang tidak bernyawa seperti kerusi, Meja walaupun batu mempunyai tenaga. Istilah ini berasal dari aura Greece, yang bermaksud “riang gembira”.

Selain daripada bidang tenaga, ia ternyata bahawa aura juga mempunyai warna, dan warna yang diciptakan daripada cahaya. Pada tahun 1666 orang pertama yang menunjukkan ini adalah Sir Isaac Newton.

Cara untuk melihat aura

Setelah kita tahu apa itu aura, mari kita mulakan mengamalkan cara untuk melihat aura. Ingat, kejayaan untuk semua orang yang relaitf, tetapi untuk mendapatkan hasil yang maksimum, ia mengambil kepekatan dan konsisten.

Teknik relaksasi

Kelonggaran adalah perkara yang benar-benar diperlukan pada peringkat awal. Lebih banyak anda berehat, lebih santai anda mudah untuk melihat sendriri aura anda atau lain-lain. Beginilah bagaimana:

  • Tarik nafas dalam, yang kemudian hembuskan perlahan-lahan. Ulangi ini sehingga sesi itu selesai.
  • Bayangkan satu pengalaman dan tempat yang menarik, yang membuat anda gembira.
  • Melonggarkan otot-otot seluruh badan anda. Mula dari kaki ke hujung rambut.
    Jangan biarkan pemikiran selain daripada kebahagiaan yang dimasukkan ke dalam fikiran anda.

Ingatlah, tidak perlu untuk tergesa-gesa untuk melakukan kegiatan!

Pada mulanya, ia mengambil masa yang lama untuk anda sepenuhnya akan memasuki fasa berehat, tetapi jika anda rajin amalan, secara beransur-ansur anda akan mudah memasuki peringkat ini. Mungkin sedikit meditasi muzik akan membantu. Tujuan latihan bagi para pelancong ini adalah membuat anda tenang, berehat dan berasa selesa. Pada mulanya memang ia mengambil tempat dan keadaan yang tenang, tetapi jika anda sudah mahir, anda boleh pergi ke dalam keadaan santai walaupun dalam keadaan yang bising.

Dapatkan maklumat lanjut di: Cara Melihat Aura

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s